یکشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۵
راه حل مشكلات اجتماعي توجه به قرآن است/ برنامه هاي فرهنگي ما  براي يك جامعه ۸۰ ميليونی كافي نيست

حوزه/ جانشين سازمان بسيج اساتيد، طلاب و روحانيون با اشاره به كم كاري نخبگان حوزوي و دانشگاهی در امور قرآنی، گفت: برنامه هاي فرهنگي ما در مورد مفاهيم قرآني براي يك جامعه ۸۰ ميليون نفری كافي نيست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در تهران، حجت الاسلام علي اكبر داراب كلايي جانشين سازمان بسيج اساتيد،طلاب و روحانيون، عصر یکشنبه هفتم بهمن ماه، در سومين كارگروه قرآني اساتيد حوزه و دانشگاه با موضوع «قرآن كريم و چهل سالگي انقلاب اسلامي» که در سالن جلسات سازمان بسیج جامعه زنان کشور، در تهران برگزار شد، با يادآوري مشكلات و چالش هاي جامعه امروز، بر لزوم توجه به راهكارهاي قرآني تاكيد كرد و گفت: راه حل مشكلات اجتماعي توجه به قرآن است و اگر جامعه پيوند خود با قرآن را تحكيم كند، بسياري از مشكلات حل مي شود.

جانشين سازمان بسيج اساتيد، طلاب و روحانيون کشور با اشاره به كم كاري برخی نخبگان حوزوي و دانشگاهی در امور قرآنی، گفت: برنامه هاي فرهنگي ما در مورد مفاهيم قرآني براي يك جامعه 80 ميليون نفری كافي نيست.

وي تاكيد كرد: هنر اين است كه بتوانيم جامعه خاكستري را با فضاي قرآني آشنا كنيم و در اين راه بايد از تريبوني كه در اختيار روحانيون است، به نحو احسن استفاده كرد، چرا كه روحانيون بيشتر از این مي توانند به ترويج فرهنگ قرآني به عنوان راهگشاي مشكلات اجتماعي كشور بپردازند.

داراب كلايي افزود: در قرون گذشته نياز بود بزرگان حوزه مانند شيخ طبرسي كتابي ارزشمند مانند مجمع البيان را بنويسند، اما در حال حاضر نيازهاي بسيار مهمتري در جامعه داریم كه بايد توسط علما مورد توجه قرار گيرد.

وی ادامه داد: دشمنان از نيازهاي جامعه ما در موضوعات فرهنگي به صورت كامل آگاه شده، آن گاه از آن براي نيل به اهداف خود استفاده مي كنند، از اين رو ما بايد بيشتر به آموزش هاي مباني و مفاهيم قرآني براي كاهش آسيب هاي اجتماعي  فكر كنيم.

جانشين سازمان بسيج اساتيد، طلاب و روحانيون کشور خاطرنشان كرد: سازمان اوقاف و امور خيريه، سازمان تبليغات اسلامي و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی براي كارهاي قرآني داراي بودجه هستند، اما باید دید چقدر در اين زمينه ها كار انجام شده است.

فعاليت هاي هنري بر اساس مفاهيم قرآني از ديگر مواردي بود كه جانشين سازمان بسيج اساتيد، طلاب و روحانيون کشور، به آن پرداخت و خواستار توجه صداوسيما به توليد فيلم و سريال بر اساس آموزه هاي قرآني شد.

داراب كلايي تاکید کرد: تولید محتوا در فضای مجازی باید با جدیت مورد توجه قرا گیرد، از این رو نیاز است که آموزش های لازم برای تولید پیام های قرآنی انجام شود.

 

خبرنگار: محمد پارسا نجفی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha